Douchen van binnen

Douche jij je lichaam ook van binnen?

Onlangs kreeg ik de vraag: wat bedoel je precies met het 3 gangen ontbijt?

Goed dat je het vraagt, zei ik en voordat ik haar antwoord gaf, vertelde ik haar het volgende.
Een tijd geleden vroeg ik tijdens een intakegesprek wat deze persoon in de ochtend deed nadat hij uit bed stapte. Hij antwoordde: ‘dan ga ik douchen’. Ik zei ‘top’ en vroeg hem waarom. Hij antwoordde: wel zo fris na zo’n nachtrust. Ik zei dat ik dat begreep en vroeg hem of hij zichzelf ook van binnen doucht. Wat bedoel je precies vroeg hij mij. Nou, binnen in jouw lichaam zitten alle organen en wel zo fijn als die ook dagelijks een douche krijgen. Toen begreep hij wat ik bedoelde……oftewel de ‘bewustwording’ ontstond.

Vervolgens kwam ik terug op het 3 gangen ontbijt en informeerde ik haar dat Herbalife naast het ontbijt (de daadwerkelijke voeding) ook ‘n aloëdrank en kruidenthee heeft. Dit om het spijsverteringskanaal (van de roepert tot aan de poepert) te reinigen en te beschermen waardoor de bouw- en voedingsstoffen veel beter door het lichaam kunnen worden opgenomen. Dit zorgt er o.a. voor dat mensen ook makkelijker hun doelen behalen, maar mss nog belangrijker…..dat ze zich ook beter gaan voelen.
Naast dat het lichaam iedere ochtend de juiste aanvulling middels het ontbijt krijgt, wordt het dus ook dagelijks gereinigd en beschermd.
Duidelijk verhaal zegt ze en ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen….ik heb iig niks te verliezen
En jij, ben jij ook benieuwd wat dit met jou doet? Doe dan eerst even de ontbijt check.

Vragen?

Wil je hier meer over weten?

NAAR BE FIT ONTBIJT

GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Lucilla van der Vorst
Bel of App  +31 6 44 35 33 96