Fitcoach Hermien Smits Be Fit Camp Dommelen en Eindhoven

HERMIEN SMITS

FITCOACH EN VOEDINGSCOACH

DOMMELEN

Ik ben Hermien, moeder van 3 volwassen kinderen die allemaal op zichzelf wonen. Zelf woon ik samen met mijn man Gijs in een jaren 30-jaren woning in Dommelen. Een heerlijk huis met ruimte om gastvrij te zijn en een groene tuin om verbonden te zijn met de natuur.

Sport is niet altijd mijn ding geweest. Sterker nog: ik ben pas op mijn 17e gaan basketballen. Toen ik daar eenmaal van had geproefd, genoot ik enorm van het samen met anderen ergens helemaal voor gaan en ik voelde dat het goed was voor mijn lijf en koppie. Naast mijn basketbalschoenen, stonden mijn hardloopschoenen. Ik ging regelmatig het bos in om te bewegen in de buitenlucht, te genieten van de stilte in de natuur en op het ritme van mijn stappen tot rust te komen in mijn hoofd.
Dat bewegen in de natuur is een rode draad in mijn leven. Ik fiets veel, in ieder geval 3 dagen per week naar mijn werk in het klooster op Eikenburg, ik wandel dagelijks met mijn hond en loop elk jaar een 4-daagse pelgrimstocht met een vriendengroep.

Ondanks de regelmatige beweging en het zoeken naar rust en stilte was ik al jaren enorm moe en had ik het vaak “hard te halen”. Dat zagen mensen aan de buitenkant niet zo, maar ik voelde het aan de binnenkant des te meer. In november 2018 kwam ik via FaceBook in contact met Marianne en via haar met het fitontbijt van Herbalife. Dat driegangen ontbijt doet zijn naam eer aan: het is echt een FITontbijt. Ik ben me zoveel fitter gaan voelen: ik heb nu niet alleen ’s ochtends maar de hele dag zin om dingen te ondernemen, ik heb bijna nooit meer een opgeblazen buik, ik ervaar nu hoe fijn een regelmatige stoelgang is en ik zit gewoon veel lekkerder in mijn vel.

Dat vind ik zo wonderlijk en bijzonder, daar voel ik me zo dankbaar om, dat ik dat door wil geven: Pay it Forward. Daarom besloot ik in februari 2019 om als Fitcoach andere mensen te gaan helpen. Om zich net als ik beter te gaan voelen: gezonder en gelukkiger!

Het kan echt! Met gezonde voeding en voldoende beweging, met aandacht voor rust en stilte, met enthousiaste begeleiding van mij en … met de wil van jezelf. Ga ervoor. Geloof erin. Zet zelf die eerste stap. Daarna loop ik met jou mee.

Nog even dit: is het bij mij nu elke dag fantastisch? Nee…ook ik ben soms uit balans, ook ik snak soms naar rust en stilte, ook ik heb soms geen zin om te bewegen, ook ik hou van lekker eten. Ook ik ben dus een gewoon mens, net als jij. Juist daarom kan ik jou helpen.

FITCOACH VOOR:

Kernwaarden: aandacht, verbinding, puur, geloof, humor
Speerpunt: vitaal ouder worden

SPECIALISATIE:
Aandacht
0%
Verbinding
0%
Puur
0%
Vitaal ouder worden
0%
MEER VAN HERMIEN:

Hermien bellen +31 6 30 41 46 31

Locatie

Be Fit Camp Dommelen
facebook
instagram

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP BREDA
Robert Braber
Bel of App  +31 6 30 71 53 80

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP DOMMELEN
Hermien Smits – Staals
Bel of App  +31 6 30 41 46 31

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Saskia Willems
Bel of App  +31 6 54 28 19 97

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl

    Chat openen