Marianne Vliegenthart Fitcoach

MARIANNE VLIEGENTHART

FITCOACH EN VOEDINGSCOACH

WAALRE

Mijn naam is Marianne, geboren op 26 januari 1972 te Beek/Ubbergen, gelukkig getrouwd, moeder van 3 kids en in 2016 werd ons gezin verrijkt met Bella, onze Australian labradoodle. In mijn leven al vele sporten beoefend waaronder voetbal, tennis, turnen maar voeding had daarin maar een beperkte rol. Mijn fruitmand was altijd goed gevuld, ik at veel groenten en dacht dat mijn voedingspatroon goed op orde was.

Echt topfit voelde ik me niet, maar op karakter kon ik veel bolwerken en ik wist gewoonweg niet dat het beter kon. In 2010 kwam Herbalife op mijn pad en sindsdien start ik iedere dag met het Fitontbijt met daarin alle bouw- en voedingsstoffen om de dag optimaal te starten. Het betreft een 3 gangen ontbijt dat mijn lichaam iedere dag reinigt, beschermt en voedt op celniveau.

Naast dat ik me vitaler ging voelen, verbeterde mijn weerstand enorm en daar ben ik tot de dag van vandaag enorm dankbaar voor. Dit alles zorgt ervoor dat ik meer kwaliteit van leven heb en weet ik nu wat aanvulling met je lichaam kan doen. Net als zoveel mensen at ik wel gezond, maar niet uitgebalanceerd. Het gevolg was dat ik al vrij snel zelf mensen ben gaan helpen met een gezonde actieve leefstijl, omdat ik het hun gun om zichzelf net zo te voelen zoals ik me vandaag de dag voel: energiek en gelukkig.

Aangezien een 9 – 17 functie niet meer bij mijn gezinssituatie paste, heb ik begin 2018 mijn baan in loondienst opgezegd en dat had tot gevolg dat ik mijn praktijk kon uitbreiden. Iedere dag ben ik dankbaar dat ik deze stap heb gezet, omdat ik nu rondom mijn kinderen kan werken, de regisseur ben van mijn eigen agenda en niet meer hoef te wachten tot het weekend of vakantie is om leuke dingen te doen.

Mijn levensmotto: Je hebt 1 leven, dus leef dat leven en maak hierbij jouw eigen keuzes zodat je datgene doet dat jou ECHT gelukkig maakt.

FITCOACH VOOR:

Kernwaarden: aandacht, inspireren, doorzetter, motivator
Speerpunten: vitaliteit, verbetering van weerstand, afslanken

SPECIALISATIE:
Inspireren
0%
Motivator
0%
Afslanken
0%
Verbetering van weerstand
0%
MEER VAN MARIANNE:

Marianne bellen  +31 6 38 90 98 24

Locatie

Be Fit Camp Waalre
facebook
instagram

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Lucilla van der Vorst
Bel of App  +31 6 44 35 33 96

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl