GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

BE FIT ONLINE, FITCOACH EN ONLINE VOEDINGSCOACH (Optioneel)

ACTIVITEIT

ls sporten en de academie op locatie niet mogelijk voor jou of als je een keer een les op locatie hebt gemist, kun je deelnemen aan Be Fit Online op donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur. We starten online met de Be Fit Academie gevolgd door 45 minuten Be Fit Yoga (Optioneel). De twee online activiteiten zijn ook los van elkaar te volgen.

Bij een gezonde leefstijl hoort ook voldoende beweging.
Hoe je eruit ziet en hoe je je voelt wordt voor 80% bepaald door voeding en 20% door bewegen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het optimaliseren van je voedingspatroon, ook tijdens en na de Yoga. Ter ondersteuning hiervan werken wij met de producten van Herbalife. Waarin wij ons onderscheiden met andere sportaanbieders is dat bij ons het sporten gratis is en dat je betaalt voor de voeding.

Naast de online yoga in je eigen woonkamer of tuin organiseren we wekelijks meerdere sportmomenten met een leuke groep in de buitenlucht wanneer her RIVM het toelaat. Je mag inpluggen waar je wilt. Lukken deze momenten niet? Dan hebben we altijd nog de dagelijkse korte online workouts via onze besloten Facebookpagina. No excuses voor voldoende beweging dus!
De Yoga is namelijk helemaal gratis. Omdat we het heel belangrijk vinden dat je je voeding afstemt op je beweging betaal je voor een sportdrank tijdens het sporten en voor een herstelshake na afloop. De kosten hiervan zijn €4,15 per sportmoment.

Goed om te weten: Eenmalige betaling van €82,40. Je krijgt hiervoor meteen de CR7 Drive sportdrank en de Rebuild Strength herstelshake mee voor 20 sportmomenten. Na drie maanden krijg je minimaal 25% voordeel.

Sneller kan ook: vraag je coach hiernaar.

ONDERDELEN VAN DE BE FIT ONLINE

MEER ACTIVITEITEN

BE FIT EXPERIENCE
banner be fit activiteit 3

Basis Pakket

Optioneel

Optioneel

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP BREDA
Robert Braber
Bel of App  +31 6 30 71 53 80

BE FIT CAMP CULLEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP EINDHOVEN EN WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

BE FIT CAMP EINDHOVEN EN DOMMELEN
Hermien Smits – Staals
Bel of App  +31 6 30 41 46 31

BE FIT CAMP WAALRE
Saskia Willems
Bel of App  +31 6 54 28 19 97

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl