GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

FITCOACH WORDEN?

Wij zorgen goed voor onszelf en kiezen waar, wanneer en met wie wij werken. Wij delen onze visie en ons concept met anderen om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met een gezonde, actieve en gelukkige levensstijl.

Jij kunt hetzelfde doen!

Lees gerust verder en laat ons weten als je interesse hebt! Ben jij net als wij geïnteresseerd in gezonde voeding, sport/bewegen en meer uit jezelf en het leven halen én wil je graag wat bijverdienen? Of ben je op zoek naar een nieuwe carrière met uitstekende inkomensmogelijkheden (parttime/fulltime, naast je studie/baan in loondienst of andere zakelijke activiteit)?
Heb jij ‘t in je en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe mensen in ons team!
* Ben jij die student die op zoek is naar een bijverdienste?
* Of die moeder die in loondienst werkt, maar diep in haar hart vanuit huis rondom haar kids zou willen werken?
* Werk jij in loondienst en zou een extra inkomen wel fijn zijn?
* Ben jij al werkzaam als zzp-er, maar is het iedere maand weer spannend of je voldoende inkomen genereert? Een andere zzp-activiteit daarnaast zou dan een oplossing kunnen zijn.
* Of vind je het nu echt eens tijd om voor jouw eigen dromen te gaan en naast jouw baan in loondienst iets voor jezelf op te bouwen?

Met ‘ja’ of ‘misschien’ beantwoord? Lees dan hieronder verder!

Durf jij het aan om naar jouw eigen gezondheid te kijken en ook anderen hierbij te helpen?
In ons team werk je als zzp-er waarbij je de mogelijkheid hebt om in alle vrijheid te werken waar (face tot face of online vanuit huis of iedere andere plek waar ook ter wereld), wanneer, hoeveel en met wie je wil en met interessante inkomensmogelijkheden.
Daarnaast ook zoveel mogelijkheden om de werkzaamheden op jouw unieke manier in te vullen evt gecombineerd met sportactiviteit(en) etc.
Je bepaalt zelf jouw doel en zo kun je naast jouw studie, huidige zzp activiteit of baan in loondienst starten met bijvoorbeeld 5 mensen te helpen en ten alle tijden kun je dit doel weer bijstellen. Net zoals op het gebied van gezondheid heeft iedereen in ons team ook zakelijk andere doelen.
Binnen ons team zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen die iets aan hun gezondheid willen verbeteren of preventief zo gezond mogelijk willen leven. Een opleiding hiervoor is niet nodig. Het is letterlijk ‘learning on the job‘ (middels een kant en klaar opleidingsprogramma) waarbij jij puur jouw eigen levenservaring en passie meebrengt. Je gaat in de eerste plaats dus werken aan jouw eigen leefstijl en tegelijkertijd help je daar andere mensen mee.

Wij zoeken iemand met:

  • De wil om te leren
  • Ambitie/drive
  • Enthousiasme
  • Positiviteit
  • Zelfreflectie
  • Een beetje lef
  • Durf om ‘out of the box’ te denken (en doen!)

Sluit jij bij ons aan?
One Day of DAY ONE? It’s up to you!

De missie van Herbalife Nutrition

Waarom zijn wij zo succesvol? Als Fitcoach maak je deel uit van een wereldwijde organisatie die al 42 jaar bestaat, waarvan 27 jaar in Nederland. In meer dan 90 landen is Herbalife Nutrition vertegenwoordigd en de groei is ongekend. De sleutel van deze groei is de persoonlijke coaching van ons als Fitcoaches op het gebied van leefstijl. Herbalife Nutrition is een van ‘s werelds grootste aanbieders van innovatieve voedingskundige producten, doelgerichte voedingssupplementen, verzorgingsproducten en producten voor gewichtsbeheersing, sport en fitness en voor mensen die een evenwichtige, actieve en gezondere levensstijl nastreven. Alle producten worden exclusief aangeboden via een wereldwijd netwerk van meer dan 3 miljoen onafhankelijke Herbalife Nutrition Members. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken voedingsprogramma’s op maat. Onze missie is “de wereld gezonder en gelukkiger maken”. Kijk op www.mylifeherbalife.nl. voor meer informatie, filmpjes en tevens kun je een test doen om te kijken of je geschikt bent om te starten in ons team!

FITCOACH WORDEN, NEEM CONTACT OP

VRAGEN? STEL ZE GERUST.
Contact
LOCATIES

FITCOACH ACADEMIE

AMSTERDAM
CULEMBORG
EINDHOVEN
WAALRE

MEER ACTIVITEITEN

BE FIT EXPERIENCE
banner be fit activiteit 3

Basispakket

Optioneel

Optioneel

JOIN THE BE FIT CAMP!

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP BREDA
Robert Braber
Bel of App  +31 6 30 71 53 80

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Lucilla van der Vorst
Bel of App  +31 6 44 35 33 96

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl